Tenis Serviti Sfaturi și trucuri

Acum vom prezenta mai multe sfaturi și trucuri de tenis care includ competențe, fundamente și tehnici. Mulți jucători au dificultăți cu serviciul lor. Și dacă doriți să joace vreodată competitivă, trebuie să aibă un solid, coerent servi. Iată câteva sfaturi și trucuri de tenis care pot ajuta.

Este posibil pentru a servi la rețea? Poate ai face contact cu mingea prea departe. Încercați aruncarea mingea ușor înainte și de a construi mai mult chiar înainte de leagăn. De asemenea, dacă arunca mingea mult mai mare decât punctul de contact, acest lucru va duce la un vector de declin, deoarece coboară racheta dumneavoastră.

Asigurați-vă că ați arunca mingea nu mai mult de trei sau patru inci mai mare decât punctul de contact. În cele din urmă, a pus unele Topspin mingea, atunci când servesc. Greu, plat servesc doar abia clar rețea, în cazul în care, la toate, dar cu Topspin se va șterge spațiul de rețea. Încercați aplicarea acestor sfaturi și trucuri de tenis; ei nu funcționează.

Este lovind dvs. servi greu, dar prea mult timp? Aceasta este o problemă comună – și aici sunt câteva sfaturi și trucuri de tenis care pot ajuta să-l rezolve. Poate ai face contact cu mingea prea mică, reducând astfel unghiul de racheta pe net pentru zona țintă. Lovirea mingea prea scăzut, de asemenea, supărat rupe acțiunea, care este produs în extensie completă.

Contact cu extensia completă. Sau poate ai face contact cu mingea prea mult în spate. Asigurați-vă că nu arunca mingea prea departe înapoi sau nu sunteți înclinat prea departe de leagăn, astfel încât lovind mingea prea mult în spate. Practic, aceste sfaturi și trucuri de tenis pentru a vă ajuta să vă conectați cu mingea mai mult în fața ta și de a oferi un hit scăzut.
Sfaturi și trucuri pentru tenis
Serviti minge de tenis arunca Sfaturi și trucuri

Dacă arunci este întotdeauna „off“ și, astfel, folosește întotdeauna „off“? Iată câteva sfaturi de tenis, care pot ajuta. Nu țineți mingea în mână, atunci când aruncat; țineți-l în mâinile tale. Începe remiză în fața picioarele lor. Arunca mingea în sus și transmite unde vă puteți prezenta punctul de contact.

Nu ca înainte minge cu încheietura ta ca te duci; și nu uitați să elibereze mingea cu mâna într-o locație mare convenabil, cel puțin la fel de mare ca și capul. În cazul în care există puține distanța între punctul de eliberare și punctul de contact, există mai puțin de o șansă ca mingea va merge la curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *