Porți de ridicare pentru garaj

Ridicați porți pentru garaj (frunza de ușă este ridicată pe verticală în sus), foarte popular, nu se bucură. Acest lucru se datorează faptului că o astfel de ușă necesită spațiu deasupra deschiderii. Mult mai des au usi de garaj-prelate up.

în Rusia DFE – uși basculante de vânzare a crescut foarte mult în ultimii ani. Acest design poarta combină durabilitate și operare ușoară în modul manual sau automat, cu un cost relativ scăzut. Gates este o placă plană, care ocupă suprafața totală de deschidere. Dimensiunea maximă a sus-uși basculante – 6 x 2,2 metri. Canatul de ușă este echipată cu un mecanism de pârghie de pliere prin intermediul cărora le-au ridicat și stivuite la tavan. Greutatea ușii este echilibrat de arcuri, care sunt montate pe ambele fețe ale țesăturii, și sunt protejate de capace.

Fără o conducere, întreaga structură funcționează aproape în tăcere. Cârpa fixată la rama, care îmbunătățește etanșeitatea ușilor sus-peste. Dar, schema de design de mișcare poate provoca unele inconveniente.

Astfel, vehiculul nu poate conduce la mai puțin de un metru la poarta. În caz contrar, web în creștere poate răni masina. Din necesitatea de a face o piuliță mici pentru a fi în măsură să apăsați tare pe panza lui. Mama nu ar trebui să fie ridicată – aproximativ 3 centimetri, dar un impuls atunci când se deplasează prin ele să se simtă în continuare. În plus, ușa nu poate fi reparat – în cazul în care porțiunea deteriorată a benzii nu înlocui întregul corp ca întreg. Forma deschiderii pentru obiectivul de proiectare ar trebui să fie deschideri dreptunghiulare și arcuite și se aplică segmentara este imposibil.

posibilitățile Specimene Cu toate acestea, parțial compensată în ceea ce privește mobilierul și decorarea acest dezavantaj. In plus, frunzele de ferestre mici pot fi construite din sticlă armat durabil, sau comandați o ușă pietonală. Instalare de uși necesită cheltuieli suplimentare (în jur de 700 USD), dar uneori este nevoie de contribuții suplimentare, dictate de proprietate circumstanțe locale garaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *