Piese de schimb originale pentru tractoare

Cum se determină dacă este posibil pentru a repara piese pentru tractor cu next? După reparație nu poate fi fără sfârșit. Instrucțiuni de reparație și întreținere pentru fiecare piesă de tractor definit dimensiunile geometrice și alți parametri, atunci trebuie să se efectueze reparații.

In cele mai multe cazuri, repararea 3-4 blocul de cap, arborele cotit, pistonul, sistemul de suspensie.

Este necesar să se atragă atenția că majoritatea tractoarelor străine, multe componente și ansambluri nu au fost reparate. Așa că conceput în mod constructiv. Acest lucru este de a se asigura că serviciul va fi în procesul de cumpărare tractoare nu este piese individuale și unități complete, care sunt de mai multe ori mai scumpe. În întreprinderile noastre au început să pună în aplicare astfel de practici. De exemplu, acest lucru se aplică tractoarelor CHETRA.

Probabil că deja se confruntă cu faptul că sunt vândute ca piese de schimb pentru tractoare și analogi de pe piață. Ceea ce este mai bine? Răspunsul la această întrebare. În cazul în care tractorul este în garanție, atunci, desigur, costurile de reparație și întreținere, pentru a cumpăra piese de schimb.

  • Виско съединител части за трактори

Hai să luăm un pic mai aproape de a răspunde la întrebarea, ce să cumpere analogic original sau tractor. Care este piesele de schimb originale pentru tractoare? Această piesă de schimb este produs direct în instalație sau într-un echipament vecin în conformitate cu desene ale dezvoltatorului tractorului companiei.

piese de schimb pentru tractoare
Analog formează partea pe care o face într-o companie care nu are parteneriate cu producătorul de echipamente, precum și în conformitate cu propriile sale date. În cazul în care analogic este produs într-o instalație industrială, care dispune de un sistem de control al calității, propriul nostru personal de design și echipamente, puteți fi siguri de piese de calitate. Din experiența noastră, observăm că piesele de schimb analogi sunt mai ieftine decât piese de schimb originale pentru tractoare, dar nu în detrimentul calității.

Acești analogi care fac clădiri, garaje, ateliere de lucru, de obicei, calitatea scăzută, deoarece aceste companii de multe ori lipsa unui sistem de control al calității. Dar compania „ia” în calitate de cumpărător, din cauza prețurilor foarte mici. Dar sunt șanse pe care le va cumpăra de rezervă defect.

În orice caz, pentru a alege!

Speram ca articolul nostru despre principalele piese pentru tractoare va ajuta să navigați subiectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *