În orice moment, femeile au acordat o mare atenție la îngrijirea pielii corpului

Aparitia primelor produse cosmetice datorăm vechii egipteni, care au început să folosească, care semăna cu pulbere modernă aproximativ 5000 de ani înaintea erei noastre. În Rusia, apariția producției de masă de creme și alte „miracol” înseamnă că trebuie să ne Alphonse Raleigh, fondat în 1843 prima fabrica din Rusia. Astăzi, există atât de multe diferite creme, geluri, tufarisuri si creme destinate pentru îngrijirea corpului. Alege dintr-o varietate de produse cosmetice, având în vedere fondurile necesare, folosesc de obicei serviciile unui cosmetician sau să urmeze câteva reguli simple.

Tipul de piele. Concepere achiziționarea de produse pentru îngrijirea corpului și a feței, determină în primul rând de tipul de piele. Această fază este una dintre cele mai importante, deci cât de bun va „munca”, deoarece depinde de piele sau înseamnă. De exemplu, cosmetice pentru ten gras adauga un sentiment de disconfort și de etanșeitate, piele uscată.

Timpul anului. Determinarea sezonului, în care produsele cosmetice vor fi folosite ca un pas important în alegerea fondurilor necesare. În timpul iernii, pielea de toate tipurile au nevoie de nutriție, primăvara și toamna – protecție de la vânturile puternice, iar vara – în cantitate suplimentară de umezeală și de protecție împotriva razelor UV.

Modificări legate de vârstă. Acest criteriu cuprinde determinarea stării pielii într-un anumit interval de vârstă. Pentru produsele cosmetice, concepute pentru a combate primele semne ale îmbătrânirii, vor fi ineficiente impotriva ridurilor bine stabilite, iar pielea tanara poate fi, de asemenea, dăunătoare.

Numirea cosmetice. Indiferent de tipul de masaj pielea este de obicei ales pentru cremele grase care nu sunt imediat absorbite în piele, față și piept, pe de altă parte, – înseamnă o textură delicată care pătrunde rapid în straturile profunde ale epidermei, fără a lăsa pistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *