Cum de ceea ce face mai ușor pentru jucătorii Linux pentru a obține cele mai recente drivere grafice

Gaming nu e vorba de balansare cea mai mare, placa grafica beefiest. gamerilor serioase știu că este important să aibă cele mai recente drivere grafice la Nvidia sau AMD, care pot imbunatati in mod dramatic performanta cu jocuri mai noi.

Acest lucru este valabil pe Linux, de asemenea, dar nu a fost la fel de ușor de instalat cele mai recente drivere grafice de pe Linux, deoarece este pe sistemele bazate pe Windows.

Ubuntu este rezolvarea problemei.

drivere grafice proaspete pentru jucătorii.

Borderlands 2 rulează pe Ubuntu Linux.
Jorge Castro, angajat al canonica încercat recent să joace versiunea Linux Pământului de Mijloc: Shadow of Mordor pe PC-ul lui Ubuntu. Acest joc are nevoie de cele mai recente drivere Nvidia pentru cea mai bună performanță și obținerea celor mai recente versiuni ale acestor șoferi nu a fost la fel de ușor cum ar trebui să fie.

El a menționat că tot mai multe jocuri sunt eliberate pentru Linux și există o cerere în creștere pentru cele mai recente drivere grafice. El a menționat, de asemenea, că Windows 10 distribuie acum cele mai recente drivere Nvidia prin intermediul Windows Update. „Asta înseamnă că pot oferi o experiență cu kickass aproape nici un efort din partea utilizatorului. Până când nu vom putea convinge Nvidia să facă același lucru cu Ubuntu vom trebui să ridica moale „, a scris el într-un e-mail pe lista de discuții Ubuntu Desktop.

În acest scop, Ubuntu creează acum o arhivă mai oficial pachetul personal (PPA), care va conține cele mai recente drivere grafice. Spre deosebire de cele de la terțe părți disponibile în prezent, acest lucru va fi oficial „binecuvântat” de proiectul Ubuntu și să fie menținut de către un grup restrâns de membri ai comunității cu experiență.

ubuntu instrument drivere
Driverele suplimentare Panoul din fereastra de software și actualizări vor primi o opțiune ușoară, care va permite acest lucru AAP și activați cele mai recente drivere grafice. Ambele versiuni stabile ale celor mai recente drivere grafice și automate construiește de drivere experimentale vor fi disponibile. Dupa ce flicking comutatorul, Ubuntu pe PC-ul va continua obtinerea celor mai recente drivere grafice pe măsură ce sunt eliberați și ambalate în sus.

Edwin Smith, director de producție la Feral Interactive, care a portat Pământul de Mijloc: Shadow of Mordor la Linux, a salutat știri, deoarece această nouă AAP ar permite dezvoltatorilor Linux joc ajuta utilizatorii lor upgrade la cele mai recente drivere într-un mod ușor, susținut.

Ubuntu nu este adăugarea celor mai recente drivere la actualizări software tipice pentru toți utilizatorii să descarce. După cum spune Jorge în e-mail, „rupere computerul tatălui meu nu merită.”

utilizatorii de Linux care nu joacă jocuri pentru PC nu vor beneficia de cele mai recente drivere, astfel încât nu există nici un motiv să le implementăm pentru toată lumea și instabilitate potențială a riscului. Având-le separa, de asemenea, asigură că există o metodă ușoară de a se rostogolească înapoi la cunoscut-bun, driverele complet stabile, care au primit mai mult de testare în cazul în care se rup vreodată.

Doresc să rămână până în prezent pe Linux, BSD, sistemul de operare Chrome, iar restul de Dincolo pentru Windows Mondiale? Marcați pagina pe coloană Mondială Dincolo de Windows sau urmați RSS feed-ul nostru.

Obțineți cele mai recente drivere grafice și de a ajuta astăzi

Lucrările au început deja, și există un drept de proprietate Drivere GPU PPA disponibile pe Launchpad. În prezent conține doar cele mai recente versiuni ale driverelor Nvidia și este considerat „în testare.” Cele mai recente drivere grafice AMD vor fi probabil adăugate aici, în viitor, de asemenea.

Dacă doriți ca să ajute, Ubuntu Graphics Drivers Team ați dori să instalați driverele și a vedea cât de bine funcționează. Nu fi surprins dacă aveți probleme în acest moment, de aceea este în testare, la urma urmei.

Pentru a comenta acest articol și alte tipuri de conținut PCWorld, accesați pagina noastră de Facebook sau Twitter feed-ul nostru.