Cum de a alege un laptop bun de încredere?

Cine face cele mai bune notebook-uri – Asus, Acer, Lenovo, HP, Dell, Toshiba, Samsung, Apple? Ceea ce este mai bine pentru a alege un laptop – buget, un universal sau un puternic de jocuri de noroc? Ar trebui să cumpăr cele mai noi modele de laptop-uri, sau mai bine să se aștepte? Sau poate cumpăra un laptop cu ecran tactil (transformator)? Intrebarile sunt multe, iar gama de laptop-uri este acum atât de largă, încât nu se poate pur și simplu obține confuz și se pierd, chiar dacă nu este de fapt atât de dificil. Articolul descrie principiile de selecție disponibile ale celor mai bune priorități pentru laptop iarnă 2016/2017 an – fiabilitate ridicată și preț alegere laptop mic producător
Cu această ocazie, există mai multe opinii, dar este mai bine de a alege un produse testate în timp, care are cele mai mari vânzări din lume, pentru care producția de laptop-uri este una dintre principalele tipuri de afaceri – Lenovo, HP, Dell, Acer, Asus, Toshiba și Samsung. Apple a Laptop-uri sunt separate, deoarece acestea utilizează propriul sistem de operare și, de asemenea, în prețul produselor lor parts prea mare a brand-ului, cu alte cuvinte, „taxa pentru aer.”
Conform credinței populare Internet și observațiile personale, cele mai bune laptop-uri în ceea ce privește prețul și calitatea – producția Asus, pentru prețul său se obține maximum de performanță Acer și Lenovo, deși calitatea lor, fiabilitatea și durabilitatea sunt, de obicei ușor mai scăzute. În conformitate cu comentarii, la Samsung, Toshiba si Dell problemele sunt foarte diverse, deși rare, dar recenziile HP, astfel contradictorii, care nu permit nici o concluzie certă. Trebuie să se țină seama de faptul că toți producătorii sunt în mod clar modele fara succes au o durata de viata scurta, în principal, de la supraîncălzire (de obicei, notebook-uri de jocuri versatile și puternice).

un lucru relativ și se calculează exact dificilă a acestora, așa cum trebuie să fie luate în considerare și volumul vânzărilor, precum și motivele pentru defecțiuni (defect din fabrică sau o acțiune de utilizator), fiabilitatea producătorului diferă în mare măsură nu numai în diferitele generații de notebook-uri produse, dar chiar și în cadrul aceleiași serii, pentru a – sări Cifre mai mult decât atât, este important care gândește și consideră, prin urmare, fiabilitatea laptop-ul este luat în considerare nu numai producătorul, ci și alți parametri, discutat în detaliu mai jos.
Este demn de remarcat faptul că, pentru toți producătorii este doar un pic regulă ciudat că laptop-uri de jocuri scumpe sunt mult mai susceptibile de a intra în centrele de service din cauza reparații grave decât liniștite, și foarte adesea un laptop-uri ieftin, se răcește destul de rapid cu procesor grafic încorporat.

Motivul acestei confuzii – supraîncălzire a cardului sau chipset-ul grafic pentru laptop-uri de jocuri puternice, din cauza răcirii slabe sau radiatoare de praf înfundat. Alegerea tipului de laptop pentru a alege care laptop-ul este cel mai potrivit pentru tine, trebuie să decideți în ce scop pe care doriți să utilizați: Internet, programe de birou, jocuri serioase, etc. Principiul „Cu cât este mai scump cu atat mai bine” – nu cel mai bun asistent in alegerea unui laptop, deoarece prețul depinde de mai mulți factori: producătorul, puterea de procesare și grafică, funcționalitate, materiale de locuințe, chiar și culoare.
Prin urmare, chiar și foarte low-cost cu o schimbare, dar laptop de înaltă calitate ar putea deveni foarte bine un prieten de încredere și asistent de mai mulți ani, și a cumpărat la sfatul celor mai buni manageri de un laptop de gaming puternic poate fi cu ușurință un regulate de centre de servicii pentru clienți. De fapt, cu cât prețul de laptop – deci este de obicei mai puternic, realizat din materiale de finisaj de calitate superioară, mai bine „juca jocuri”, dar acest lucru nu înseamnă că este mai fiabil ca timpul este de obicei invers. temperatură ridicată în interiorul unui laptop puternic – prima cauza deteriorării premature și reparații costisitoare. Pentru a înțelege, ceea ce te astepti de la un laptop nou, trebuie să înțelegeți, ele sunt împărțite în unele grupuri.
Distincția dintre aceste grupuri este condiționată, dar vă permite să definiți mai exact ceea ce vrei. Mici Notebook – Netbook Netbook – mic dispozitiv compact, care este foarte ușor de utilizat, dar încă mai au o popularitate scăzută din motivele pentru care prețul este aproape de notebook-uri convenționale și ieftin Ultrabook compacte și concurența din tablete. Ei au o dimensiune relativ mică a ecranului (de la 9 la 12,5 inch), procesor redus de energie, un set complet de caracteristici multimedia și foarte des – de viață mai lungă a bateriei. Datorită greutății reduse sunt mai tenace în cazul unei căderi, dar într-un fel nu din motive interne sunt mai probabile decât prețul mediu de aproape pe laptop-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *