Așa că, în afară de off-sincronizare

Google încă nu a lansat serviciul Google Drive pentru Linux, în ciuda promisiunilor repetate în urmă cu mulți ani și scurgeri de imagini de la începutul acestui an, care arată un client care funcționează Google Drive pe Ubuntu. Unele aplicații ale unor terțe părți să pună în aplicare un sprijin pentru serviciul de stocare nor Google, dar este pe cale de a obține o mai bună pentru utilizatorii de Linux cel puțin cei care folosesc GNOME.

GNOME 3.18, care va fi lansat la 23 septembrie, caracteristici integrate de asistență Google Drive în managerul de fișiere și alte aplicații GNOME.

Ce vă puteți aștepta

Din păcate, acest lucru nu este pe deplin clientul Google Drive, atât de mulți utilizatori de Linux sunt în așteptare pentru. Nu există nici o sincronizare offline, care este marea problemă. Trebuie să fii online pentru a accesa fișierele.

adăugați cont Google gnom
In schimb, atunci când adăugați un cont Google la fereastra Conturi Internet din GNOME, Google Drive va apărea automat în bara laterală Nautilus ca un „sistem de fișiere la distanță.” Contul dvs. Google va de asemenea, puterea alte bunătăți pe tot desktop GNOME email, fotografii, evenimente calendar, contacte , chat, și chiar și imprimante. GNOME oferă integrare profundă, cu o varietate de servicii on-line.

Faceți clic pe Google Drive în Nautilus și veți vedea toate fișierele pe care le aveți în Google Drive, complet cu miniaturi. Deschide unul dintre aceste fișiere și se va deschide în grupul implicit de aplicație de imagini se vor încărca în ochi GNOME, PDF-uri se vor încărca în Evince, videoclipurile se vor încărca în Totem, și așa mai departe. Google Docs fișiere se va deschide în Google Docs în browser-ul dumneavoastră. Tu nu trebuie să le descărcați manual; pur și simplu le deschide. Acestea vor apărea în Save / dialoguri deschise aplicațiilor GNOME, de asemenea.

De asemenea, este posibilă încărcarea-doar a muta un fișier în sistemul de fișiere Google Drive și GNOME va încărca în contul dvs. Google Drive. Salvarea unui fișier pentru Google Drive și acesta va fi încărcat. Dezvoltatorii lucrează la adăugarea de suport folder-creare.

gnome conturi online
Așa că, în afară de off-sincronizare, Google Drive va funcționa în GNOME nativ, managerul de fișiere, precum și alte aplicații care utilizează API-uri GNOME. Puteti vedea fotografiile de integrare nativă Google Drive în acțiune pe blog-ul lui Ray Debarshi, un dezvoltator care a ajutat la punerea în aplicare a caracteristicii.

Venind la o distribuție Linux aproape de tine

Această caracteristică este o parte din GNOME, astfel încât veți avea nevoie desktop GNOME să-l folosească. Fedora Debian și alte Linux GNOME distribuții, iar acest lucru va sosi, împreună cu GNOME 3.18-de exemplu, viitoarea Fedora stația de lucru 23 va avea GNOME 3.18.